Bo

 

Bo i Tryserum

 

I Tryserums kyrkby finns ett vandrarhem.

 

Ekbacken - gamla missionshuset:

Vandrarhem med självhushållning. Fyra 2- eller 3-bäddsrum, extrasängar finns. Kök, dusch med skötplats och TV-rum.

Här finns även den perfekta lokalen för sammanträden, föredrag och festen. Lokalen rymmer 100 personer och är lämplig för klassträffar, släktträffar, dop, bröllop med mera. Här finns ett stort kök med porslin och matlagningsmöjligheter.

Det går att hyra hela huset med vandrarhemmet. Då får man övernattningsrum för sina långväga gäster. Stor parkering finns med plats för husvagnar. Grillplats finns utomhus.

För bokning, ring 0703-90 48 02, säkrast mellan 08.00-20.00.

www.ekbackenshus.se

 

 

I närheten av Tryserums kyrkby finns semesterhus att hyra.

 

Vittviks Gård hyr ut två semesterhus med självhushåll – Berghem och Gula huset. Bägge husen har 6 bäddar. De två husen ligger mitt i gården och i den underbart vackra naturen alldeles intill Valdemarsviken. Gårdsslakteri. Köttlådor finns att köpa med kött från egen besättning av Herefordkor.

För bokning: E-post: maria@vittviksgard.se, telefon: 07055 67 440 alt 0739988 227.

www.vittviksgard.se

 

På västra sidan av E22:an finns hus att hyra;

 

Häradssätter

Vid Häradssätters Gård finns två helt nya, lantliga och fräscha hus som uthyres för längre eller kortare vistelse – självhushåll eller B&B. De två husen ligger vackert och avskilt med gångavstånd till gårdens centrum och bad/ fiske i den natursköna Kyrksjön. Gårdsbutik med egen honung, ägg, delikatessmarmelad och konsthantverk.

För bokning, e-post: info@haradssattergard.se, telefon: 0707339921.

www.haradssattergard.se